Ambivalent

Återigen. Ännu en gång. Jag har verkligen problem med att avsluta saker och ting. Just nu sitter jag på Centralstationen i Malmö. Malmö – en stad jag trots allt lärt mig att uppskatta nu. Men att för evigt bosätta mig här? Nje. Den tanken får det att skvalpa över. Känslorna har dock alla stannat i flaskans hals. Jag har dragit mig undan. Precis som jag alltid gör när allt för många känslor vill finna sin väg ut, på en och samma gång. Då slutar jag att kommunicera.

Då stänger jag butiken. Med en bitter uppsyn, och skiter fullständigt i om jag förlorar intäkter – jag skiter fullständigt i att folk står där ute och bankar och hävdar att skylten förtäller att jag har öppet dygnet runt. Nu sitter jag istället huk, hukad under gränsen för insyn.

Det är inte tid att göra saker för andra just nu. Det är inte tid att låta sig övertalas till saker som jag inte med hängivenhet och osläckbart syfte kan fullborda.

Det är dags att tänka på mig själv, bli lite jävla egotistisk. Bli lite av ett svin, och inte den där pojken som vill göra alla till lags och som skriker efter att alla de andra skall tycka om honom och aldrig hävda att han är svag, otillräcklig, feg eller något annat negativt.

Nej, nu är det dags att ta fasta beslut.

Beslut som inte bara ter sig som lätta att genomföra och lätta att konfrontera. Det är inte dags att ta den lätta vägen, precis som du alltid annars gjort. Det är dags att VERKLIGEN skapa saker. Det är dags att skapa livet omkring dig.

Det är dags att forma livet efter dig och fan inte tvärtom.

Stå upp för helvete!

Inte vara något ryggradslöst kräldjur som flyr allt så fort det blir kallt. Eller som flyr ansvar så fort det blir varmt.

Så där ja!

Advertisements

About therickardnilsson

Rickard Nilsson is a a versatile artist from Gothenburg, Sweden. At this blog he will share his latest works.
This entry was posted in General, Writing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s